Connect with us

Hír

Hosszú távra lekötheti a Steelers Russell Wilsont

A Steelers kihasználta azt, hogy a Denver Broncos fizeti Russell Wilson idei bérét, így mindössze 1,2 millió dollárért leigazolta a veterán irányítót. Ilyen fizetéssel ez nagy fogásnak számít, de a csapat menedzsmentje nem csak egy évre tervez és a Pittsburgh Post-Gazette információi szerint a szezon végén hosszú távra lekötné Wilsont.

Kell egy irányító – Steelers FA-kitekintő

A Pittsburgh Post-Gazette idén már benézett egy-két dolgot, ők hozták le például azt egy hónapja, hogy a Steelers nem akar veterán kezdőt igazolni. Persze nem kizárt, hogy akkor még tényleg ez volt a terv, ami az NFL-ben egyik napról a másikra megváltozhat, de azért jól mutatja, hogy semmit ne vegyünk készpénznek, pláne ha ilyen hosszú távra jósol.

Azzal egyébként nincs semmi probléma, ha a Steelersnél nyitottak a hosszabb távú együttműködésre. Amennyiben Wilson valahogyan képes lenne jobb játékot mutatni (nem valószínű, de nem is kizárt), akkor miért ne hosszabbítana vele a csapat? A Broncosnak is így kellett volna eljárnia – előbb megnézni, hogy mire képes, majd csak azután top 3-as fizetést adni neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!