Connect with us

Hír

Rövidhírek a hétvégi igazolásokról

Pár kisebb igazolás történt a hétvégén, ezeket szedtük most egy csokorba. 

Az elkapó Brexton Berrios marad a Dolphins csapatában egy évre maximum $3 millióért. Elkapóként csak 238 yardot termelt, de visszahordó feladatai is voltak.

Az Eagles leigazolta a 49erstől távozó linebacker / special teamer Oren Burkst egy évre maximum $2,5 millióért. A védelemben csereszerepet tölt be, de a speciális egységben hasznos.

A Patriots leigazolta a Vikingstól távozó elkapó KJ Osbornt egy évre $4 millióért. Tavaly 540 yardig jutott Miunnesotában. Ha a Pats draftol egy újoncot magasan, akkor itt csak csere lesz.

Visszatér a Chargersbe a linebacker Denzel Perryman, aki 2015-ben a csapat második körös választottja volt. Már 31 éves, legutóbb a Texansban játszott, futás ellen stabil.

Jameis Winston után újabb csereirányítót igazolt a Browns, méghozzá Tyler Huntley-t, aki vicces módon Pro Bowler volt pár éve a Ravensben csereként. Rajtuk kívül a tavalyi ötödik körös Dorian Thompson-Robinson is ott van Deshaun Watson mögött a depth charton.

A Commanders leigazolta a Dolphins korábbi első körös (bust) cornerbackjét, Noah Igbinoghenét. Tavaly Dallasba cserélték, de főleg a special teamben kapott szerepet.

A Lions újraigazolta az elkapó Donovan Peoples-Jonest, akiért szezon közben cseréltek, és aki 8 meccs alatt 58 yardot termelt, meg egy kicsit a special teamben is szerepet kapott.

A Raiders újraigazolta a védőfalember Adam Butlert, aki két éve a teljes szezont kiülte egy tisztázatlan sérülés miatt, azonban tavaly abszolút korrekt volt Vegasban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!