Connect with us

Hír

Indul az FA-Tippjáték!

A 2020-ban bevezetett FK! FA-Tippjátékunk ismét visszatér több mint száz szabadügynökkel! Tippelni március 10-ig lehet, sok sikert mindenkinek!

A játékot a menüsorban lévő “Tippjáték” menüpontra kattintva tudjátok elérni (a régi felhasználók is jók). Amint beléptek, ezzel a felülettel fogtok találkozni (nyilván más nevekkel, ez a tavalyi):

Itt találjátok az idei piac legjobb szabadügynökeit (Fontos: néhány posztnál olyan sok van, hogy görgetni kell). Nektek azt kell eltalálni, hogy melyik csapathoz fog szerződni (pirossal jelölve), hány évre (zölddel jelölve) és mekkora lesz az átlagos fizetése (kékkel jelölve):

Külön kiemelném a csapatválasztást: amennyiben a pirossal jelölt négyzetre kattintasz, ezt fogod látni (így tudsz majd csapatot választani):

Amennyiben mindent beállítottál, ne felejtsd elmenteni! Ami a pontozást illeti:

  • 10 pont jár a helyes csapat eltalálásáért,
  • 5 pont jár a szerződés hosszának eltalálásáért,
  • 1 pont jár a szerződés nagyságának eltalálásáért.

További fontos információk:

  • Tippelni 2024.03.10-ig (vasárnap éjfél) lehet.
  • Amennyiben egy listán szereplő játékos franchise taget kap vagy hosszabbít a határidő előtt, akkor töröljük a rendszerből (hiszen ezek még a tippek leadásának határideje előtt megszületnek). Ez nem fogja befolyásolni a többi tippet, egy esetleges törlés után nem kell újra kitölteni a játékot.
  • Eredményhirdetés: 2024.04.18. Akit eddig nem igazoltak le, az kikerül a rendszerből.
  • A győztes bekerül az FK! Hall of Fame-be!

Továbbá van egy draft fül is a tippjátékban. Sajnos tavaly olyan komoly rendszerhibába ütköztünk, ami teljesen szétzilálta az eredményeket és emiatt nem tudtunk eredményt hirdetni. Igyekszünk megoldani a problémát az idei játékhoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!