Connect with us

Hír

Josh Sweatet már biztos nem cseréli el az Eagles

Az Eagles mindkét tavalyi kezdő pass rusherét elérhetővé tette csere keretében, azonban egyelőre egyiket sem cserélte el. Josh Sweatet pedig már nem is fogják, ugyanis a játékos belement egy fizetéscsökkentésbe, így $10 milliót kereshet majd idén garantáltan, plusz van egy $3 milliós ösztönzője – írja Jeremy Fowler.

A 26 éves, korábbi negyedik körös játékos folyamatosa fejlődött és egy jó pass rusherré nőtte ki magát. Két éve 11 sackig jutott, és tavaly a szezon első felében is termelt 6,5-öt, utána viszont a védelem drasztikus visszaesésével ő is gyengült és egyetlen egy zsákolást sem tudott felmutatni az utolsó 8 meccsen.

Sweat mellett Haason Reddick is eladóvá vált a csapatnál, stílusilag pedig mindig is Sweat megtartása volt a logikusabb, hiszen Reddick mögött ott várakozott a tavalyi első körös Nolan Smith, aki hasonló profillal rendelkezik, illetve a frissen igazolt Bryce Huff is inkább rákjuk hasonlít olyan tekintetben, hogy futás ellen nem tud védekezni. Sweatnek megvan a mérete ehhez, így kissé meglepő lett volna, ha nélküle és egyben egy ennyire kicsi, vékony pass rush egységgel futott volna neki a csapat a szezonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!