Connect with us

Hír

Két kezdőt is menesztett a secondaryjéből a Jaguars

A Jaguars nem állt valami jól a fizetési sapkával, és franchise taget is kellett tenniük a pass rusher Josh Allenre, ami szintén nem segítette a helyzetet. Így most megváltak két kezdőjüktől is a secondaryből, ráadásul egyikük sem volt rossz játékos. Az egyik a cornerback Darious Williams, a másik a safety Rayshawn Jenkins – számolt be az NFL Media. Ezekkel a lépésekkel $16,5 milliót szabadítottak fel a sapkában, kiegészítve Foley Fatukasi menesztésével három kezdő védő elküldésével majdnem felszabadítottak annyit, ami elég volt Josh Allenre.

Williams pár éve Super Bowlt nyert a Ramsszel, utána igazolta le a Jaguars. Egy kisebb méretekkel megáldott cornerback, így a csapat betolta őt a slotba, ahol szenvedett. Utána kimozgatták a helyére, a szélre, és ott már jól is teljesített, többek közt 19 leütött passzt jegyzett tavaly. Kivágásával keletkezik egy elég nagy lyuk Tyson Campbell túloldalán, bár a lépés mellett szól, hogy Williams jövő héten betölti a 31. életévét, ami felett tavaly már csak három CB játszott az NFL-ben jelentős snapeket a szélen: Darius Slay, Stephon Gilmore és Patrick Peterson, ráadásul Peterson nagyon gyenge volt és át is mozgatták a slotba és safetybe is.

Jenkins is szabadügynökként érkezett, ő három éve a Chargerstől, és a három Jacksonville-ben eltöltött éve alatt minden egyes meccsen kezdő volt. Az első éve gyengére sikerült, utána viszont belerázódott és hasznos tagja lett a védelemnek, fontos pillanatokban szállított nagy játékokat. Ő is betöltötte már a 30-at, bár safetyknél ez kevésbé szokott probléma lenni, mint CB poszton. A helyére a tavalyi ötödik körös Antonio Johnson pályázhat talán, vagy igazolnak/draftolnak valaki jobbat.

A Jaguarsnak az Over The Cap adatai alapján most $24,6 millió helye van a sapka alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!