Connect with us

Hír

A Dolphins és a Chargers is kivágta kezdő linebackerét

Két, eddig kezdő linebacker is kikerült a piacra, mindketten olyan csapatokból, ahol nagy szükség van a pénzfelszabadításra.

A Dolphins megpróbálta rávenni Jerome Bakert egy fizetéscsökkentésre, de miután ez nem jött össze, inkább menesztette – írja Adam Schefter. Ezzel a lépéssel $9,82 milliót spóroltak, amire nagy szükség is van, hiszen még így is $18,8 millióval vannak a sapka felett, és emiatt a kiváló védőfalember Christian Wilkinst sem tudták franchise taggel megtartani, hogy legalább elcserélhessék. A korábbi harmadik körös linebacker eddigi egész karrierjét Miamiban töltötte, 82 meccsen volt kezdő. Egész jó játékosnak számít, de pénzügyileg nem fért bele a csapatnak. Így viszont találni kell majd valakit David Long mellé, hacsak a tavalyi harmadik körös Channing Tindall nem tud fellépni.

A Chargers pedig Eric Kendrickst vágta ki, aki tavaly írt alá két évre a csapathoz. A korábbi All-Pro védő már 32 éves, nem is játszott jól az utóbbi szezonokban, így abszolút várható lépés volt. Ezzel $6,5 milliót szabadítanak fel, de még mindig $19 millióval vannak a sapka felett, szóval várhatóak lépések Khalil Mack, Joey Bosa, Mike Williams és/vagy Keenan Allen kapcsán a következő pár napban. Linebacker poszton Kenneth Murray szabadügynök lesz, így mindkét kezdőjét elvesztheti a gárda, habár egyikükért sem nagy kár. A tavalyi harmadik körös Daiyan Henley léphet fel, de mindenképp igazolniuk kell ide valakit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!