Connect with us

Hír

Khalil Mack ÉS Joey Bosa is marad a Chargersnél!

Tegnap Khalil Mack, ma pedig Joey Bosa ment bele egy szerződésátalakításba a Chargersnél, így mindketten maradnak a csapatnál – írja Adam Schefter. A részletek egyelőre nem ismertek, így nem tudni mennyit spórol ezzel a Chargers, illetve esetlegesen mennyi pénzt toltak át a későbbi évekbe.

Szinte mindenki azt várta, hogy az egyik sztár pass rushertől meg fog szabadulni a csapat valamilyen formában, hiszen nagyon rosszul álltak pénzügyileg. Végül csak az elkapó Mike Williamst menesztették, a két védő pedig marad még egy évre.

A szerződésátalakításokkal kapcsolatban valószínű, hogy fizetéscsökkentésről van szó, hiszen átalakítást simán megtehetett volna a csapat a játékosok engedélye nélkül, azonban úgy szóltak a hírek, hogy a két játékos belement az új struktúrába, ez pedig valószínűsíti a fizetéscsökkentést. Sajnos az insiderek a játékosok ügynökeitől informálódnak, ők pedig értelemszerűen jó színben szeretnék feltüntetni ügyfeleiket, ezért nem használják a fizetéscsökkentés szót mostanság.

Szóval arra még várni kell, hogy ez pontosan mit jelent pénzügyileg a csapatnak, egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy mindkét pass rusher marad Los Angelesben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!