Connect with us

Hír

TRADE: Desmond Ridder a Cardinalsé, Rondale Moore a Falconsé!

Kirk Cousins leigazolása után a tavalyi kezdő Desmond Ridder feleslegessé vált Atlantában (Taylor Heinicke is szerződés alatt), így a Falcons árulni kezdte a harmadéves irányítót. Sikerült is elcserélni, ugyanis a Cardinals átvette őt, méghozzá az elkapó Rondale Moore-ért cserébe.

A 2022-ben harmadik körös Ridder mutatott jó dolgokat, a snapek nagy részében hatékony volt, azonban hihetetlenül sok eladott labdát hozott össze, rendre fontos szituációkban. Volt 12 interceptionje (a 12 TD-je mellé) és a PFF adatai szerint 12 fumble-je. Arizonában Kyler Murray cseréje lesz, a tavalyi ötödik körös Clayton Tune elé kerül minden bizonnyal a depth charton. Szerződést tekintve a Falcons körülbelül $1 milliót spórol ezzel a lépéssel, a Cardinals pedig két évre $2 millióért veszi át az irányítót.

A csere másik párja Rondale Moore, akit 2021-ben a második körben draftolt a Cardinals, de pár jó meccset kivéve nem váltotta be a reményeket. Három év alatt sikerült 1068 yardot szereznie 3 touchdown társaságában. A Falconsnál mindössze két elkapó volt NFL tapasztalattal, Drake London és Darnell Mooney, most már itt a harmadik. Moore elsősorban slot elkapó, illetve gadget játékos. Szerződést tekintve egy évre $1,6 millióért veszi át a Falcons, ennyit spórol meg rajta a Cardinals.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!