Connect with us

Hír

Kivágta kezdő safetyjét a Saints

A Saints nem áll valami jól a fizetési plafonnal, megint rengeteg átalakításra lesz szükség, csak hogy beférjenek a sapka alá. Ezért azt hihettük, hogy majd a veterán kezdő safety, Marcus Maye szerződését is átstrukturálják, azonban ehelyett kivágják a védőt – számol be Jordan Schultz. Ezzel mondjuk nem lesznek beljebb, ami a fizetési plafont jelenti.

Az egyelőre nem tiszta, hogy milyen könyveléssel küldik el Maye-t. Ha simán kivágják, akkor mindössze $1,2 milliót spórolnak $8,4 millió halott pénz benyelése mellett. Vagy választhatják az úgynevezett post june-1 könyvelést, ami azt jelenti, hogy most nem spórolnak semmit, viszont majd június elsején felszabadul $7,2 millió, a $8,4 millió halott pénzt pedig leosztják két évre (2,4-6 millió arányban). Ha így döntenek, akkor már csak egy további hasonló lehetőségük van, és Michael Thomas, illetve Jameis Winston kapcsán is fel fog vetődni ez a kérdés.

A mára már 31 éves, eredetileg 2017-ben a Jets által a második körben draftotlt Maye 2022-ben írt alá a Saintshez három évre $22,5 millióért, de pontosan annyi meccset hagyott ki (17) sérülések és eltiltás miatt, mint amennyin pályára lépett.

A New Orleans-iak így nem állnak valami jól safety poszton, hiszen az öregedő Tyrann Mathieu mellett így már csak a tavalyi ötödik körös Jordan Howden van szerződés alatt, ugyanis Jonathan Abram és Lonnie Johnson is szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!