Connect with us

Hír

Korábbi 1/7-es elkapót igazolt a Jets Aaron Rodgersnek

A Jets próbálja maximálisan kihasználni az Aaron Rodgers jelentette rövid Super Bowl ablakot és folytatja a win now üzemmódot. Ennek keretein belül érkezett a Chargerstől nemrég menesztett elkapó Mike Williams, írja Ian Rapoport. A szerződés 1 évre szól és maximum 15 millió dollárt kereshet az elkapó. Vélhetően a Tyron Smith szerződéshez hasonlóan itt is sok lesz a játékidőhöz kötött ösztönző.

A 29 éves Williams 2017-ben a Chargers 1/7-ese volt. Újoncként nem volt különösebb nagy szerepe és amikor pályán volt, akkor sem teljesített jól: 10 meccsen 47,8 százalékos elkapási aránnyal 95 yardot szerzett TD nélkül. Ezt követően már nem lehetett különösebb panasz a játékára, még ha nem is volt konzisztens: a következő öt évben 664-1001-756-1146-895 yardot és 10-2-5-9-4 TD-t szerzett, illetve időközben kapott egy 3 éves, 60 millió dolláros hosszabbítást. Tavaly sérülés miatt csak három meccsen játszott, 19 elkapásból 249 yardot és egy TD-t szerzett.

A Jetsnek már van egy nagyon jó elkapója Garrett Wilson személyében, mögötte viszont nem igazán van minőségi célpont, a tavaly igazolt Allen Lazard egyelőre óriási baklövésnek tűnik és próbál is szabadulni tőle a franchise. Williams tehát komoly hiányposztra érkezik korrektnek tűnő áron. Az egyetlen kérdőjel vele kapcsolatban az egészsége, ugyanis többször is sérült volt karrierje során. Azonban ha a pályán tud maradni, akkor hatalmas pluszt jelent majd a New York-iaknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!