Connect with us

Hír

A Browns hosszabbított Jerry Jeudyval!

A Browns közel két hete cserélt Jerry Jeudyért, és ez a rövid idő elég is volt ahhoz, hogy nyélbe üssenek egy hosszabbítást a felek. Ian Rapoport infói szerint az elkapó egy 3 éves, $52,5 milliós (ösztönzőkkel maximum $58 milliós) hosszabbítást kapott a csapattól, amiből 41 millió dollár teljesen garantált.

Nehéz helyzetben – Browns FA-kitekintő

A Cleveland egy ötödik- és hatodik körös pickért szerezte meg az elkapót a Broncostól, aki idén az ötödik éves opciója miatt 12,987 millió dollárt keresett volna és ennyit is foglalt el a fizetési plafonból. A hosszabbítással utóbbi szinte biztosan csökkenni fog, a támadó pedig a következő négy év alatt 70 millió dollár körül kereshet.

A 25 éves elkapó 2020-ban 1/15-ös volt, de soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A legjobb évében 987 yard és hat TD került a neve mellé, négy év alatt összesen 3068 yardot és 11 TD-t jegyzett. Az évi 17,5 millió dolláros fizetés egész soknak tűnik az eddig mutatott produktumához képest, de ki tudja, lehet hogy Deshaun Watson mellett hatékonyabb lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!