Connect with us

Hír

Mégsem tesz franchise taget legjobb belső védőfalemberére a Dolphins

Egy hete még arról szóltak a hírek, hogy a Dolphins nem akarja elengedni a legjobb belső védőfalemberét, Christian Wilkinst és szükség esetén franchise taget tesz rá. Most viszont azt írja az ESPN, hogy a Miami nem fog élni ezzel a lehetőséggel, így ha nem sikerül megegyezni a hosszabbításról, úgy a védő tesztelni fogja a piacot.

Ha nincs más, jó a Tua is – Dolphins FA-kitekintő

Wilkins 2019-ben 1/13-asként került a ligába. Az első két szezonja közepesre sikerült Miamiban, az azt követő két idényben viszont már Pro Bowl közeli szinten teljesített, tavaly pedig karrierévet tartott. Futás ellen a liga krémjéhez tartozik, de 2023-ban már majdnem a 10 sackes határt is elérte (kilenc zsákolással zárta az évet), a piaci értéke 20 millió dollár fölött van.

A döntés olyan szempontból érthető, hogy a csapat jelenleg effektíve 40 millió dollárral túllépi a fizetési plafont, vagyis csak nagy áldozatok árán lehetne megoldani a taget. Másrészt pedig ez a menedzsment kritikája is, sikerült teljesen tönkre tenni a capet bármilyen komolyabb eredmény nélkül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!