Connect with us

Hír

Kivágta a tavalyi legjobbra értékelt guardját a Giants

Az ESPN információi szerint a Giants menesztette a veterán támadófalember Mark Glowinskit, aki a csapat legjobbra értékelt guardja és a második legjobbra értékelt támadófalembere volt a PFF szerint 2023-ban. Persze ez inkább a többiek kritikája.

Gowlinskit két éve igazolta le a Giants a piacon (3 évre $20 millióért) azt remélve, hogy ad egy stabilitást a támadófal közepének. Nem túlzottan jött be a dolog, legalábbis a fizetéséhez mérten biztos nem, ezért is szabadultak meg most tőle. A lépéssel $5,7 milliót spóroltak meg $1,5 millió halott pénz benyelése mellett. A csapatnak így $38,3 millió helye van a sapkában, ami a 13. legtöbb a ligában jelen állás szerint (via Over The Cap).

Glowinski egyébként a nyitófordulós 40-0-s vereség után elvesztette a kezdő pozícióját tavaly, de sérülések miatt így is több mint 500 snapen volt a pályán. A PFF értékelése szerint futástámogatásban abszolút rendben volt, de passz protectionben gyengélkedett. Ezzel együtt is Andrew Thomas mögött a második legjobb falembere volt a Giantsnek a szakoldal szerint, de ez tényleg inkább a többiek kritikája, ugyanis az egész fal borzasztó volt New Yorkban.

Most új OL-edzője lesz a csapatnak, reményeik szerint ez is segít majd a többiek fejlődésén, de biztosan be is kellene ruházniuk az egységbe, guard poszton például teljesen nullán vannak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!