Connect with us

Hír

Mike Evans tesztelni akarja a piacot

Tee Higgins tagelése és Michael Pittman várható tagelése után Mike Evans lehet a legjobb szabadügynök elkapó. Eddig nem tudtuk, hogy ő vajon kijön-e a piacra, hiszen a Buccaneers állítólag szeretné megtartani, a támadóról is azt lehetett hallani, hogy maradna, azonban most Dianna Russini arról számolt be, hogy Evans karriere során először bizony tesztelni fogja a piacot. Továbbra is tárgyal a Tampa Bay-jel, ez még nem jelenti, hogy biztosan távozik is, de szeretné látni, milyen lehetőségei vannak, mielőtt döntést hoz.

Minden bizonnyal nagyon is jó lehetőségei lesznek, hiszen a piac sosem dúskál a jó elkapókban, és ez idén sem lesz másképp. Evans ugyan már 30 éves, ami az elkapóknál vízválasztó, de még mindig képes 1000+ yardos szezonra, ahogy tette azt az elmúlt 10 év mindegyikében – tavaly 1255 yardig és 13 TD-ig jutott, utóbbival holtversenyben vezette is a ligát.

Eddigi karrierje egészét Tampában töltötte, helyi legendának számít, így a szurkolók nagyon szomorúak lennének, ha hagynák elmenni, azonban a tulajdonosok elmondták, hogy vissza kell fogni a Brady-éra hatalmas költekezéséből. Közben Antoine Winfieldnek és Baker Mayfieldnek is lejár a szerződése, így könnyen lehet, hogy nem marad mindenkire pénz.

Evansnek kétség kívül jó piaca lesz, valahol 25 millió környékén kereshet majd a várakozások szerint.

Építsünk csapatot Baker Mayfield köré? – Buccaneers FA-kitekintő

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!