Connect with us

Hír

Takarít a Commanders, három játékost is kivágott, köztük a kezdő left tackle-t

A Commanders is megkezdte a holtszezont, ugyanis a tegnapi nap folyamán három játékosától is elköszönt.

Köztük volt a left tackle Charles Leno, aki egy korrekt megoldás volt a fal bal szélén és az utóbbi három évet töltötte a fővárosban. Ezzel a lépéssel $7,25 milliót spórolt a gárda $8,25 millió halott pénz benyelése mellett, de nyilván keletkezik egy nagy lyuk a támadófal szélén, amit a piacon kell betömniük. Ott azért olyan nagy merítés nincs, szóval érdekes lesz figyelni, hogyan oldják meg az 1/2-es irányító védelmét.


A csapat emellett menesztette a tight end Logan Thomast is, aki az utóbbi négy évet töltötte Washingtonban. Ezzel a lépéssel $6,54 milliót spóroltak. Tavaly 496 yardot és 4 TD-t termelt a nagyon passzorientált támadósorban, ami 2020 óta karrierje legjobbja volt. Abszolút pótolható játékos, ilyen fizetést nem ért. A Commandersnek elég jó elkapóduója van, de a tight end poszton így mindenképp javítani kell majd, mert jelenleg John Bates számít kezdőnek, aki három év alatt kapott el 504 yardot és 2 TD-t.


Rajtuk kívül a center Nick Gatestől is megváltak, amivel további $2 milliót szabadítottak fel. A tavalyi harmadik körös Ricky Stomberg lesz vélhetően a Commanders kezdő centere idén, így Gatesre sok szükség nem volt.

Ezekkel a lépésekkel már $90 millió feletti helye van a csapatnak a fizetési plafon alatt, ami a második legtöbb a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!