Connect with us

Hír

Nagynevű linebackert igazolt az Eagles

Sok szurkoló követelte már Howie Rosemantől, hogy fektessen be a linebacker posztba, mert katasztrófa volt, amit műveltek. Nos, az Eagles most végre igazolt egy nagy nevet, méghozzá Devin White-ot a Buccaneerstől egy évre maximum $7,5 millióért – számolt be az NFL Media. Azt egyelőre nem tudjuk, mennyi ebből az ösztönző.

White-ot 1/5-re választotta ki a Buccaneers 2019-ben, majd a Super Bowl menetelés környékén annyira felkapott lett, hogy sokan úgy kezdtek el beszélni róla a médiában, mint a liga egyik legjobb linebackere. Ez teljességgel nonszensz volt akkor is, hiszen ugyan tényleg nagyon gyors, voltak nagy játékai és remekül blitzelt, összességében elég gyengén teljesített és nem igazán tudta mi folyik a pályán. Nagyon kellett mellé Lavonte David, aki helyreigazította és a nehezebb feladatokat megoldotta. Ez egyébként azóta sem változott, White nem lett jobb játékos, ráadásul a nagy játékok, turnoverek is eltűntek. Ez olyannyira igaz, hogy tavaly a szezon egy pontján le is ültették a padra és betették a helyére a 2021-ben ötödik körös KJ Brittet.

Meglátjuk Vic Fangio ki tud-e hozni belőle többet, de nem tűnik túlságosan valószínűnek, főleg hogy most nem is lesz mellette egy Lavonte David. Persze az Eaglesnek nagyon kellett linebacker, hiszen Nakobe Dean, Ben VanSumeren és Brandon Smith volt csak a keretben, de ennél sok jobb megoldást találhattak volna a piacon, ami tele volt linebackerekkel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!