Connect with us

Hír

Rövidhírek: Védőt igazolt a Seahawks és a Panthers, AJ Dillon marad a Packersben

Történt több igazolás is az éjjel / tegnap este, most összeszedtük a kisebbeket.

A Seahawks linebackert igazolt, méghozzá a Billstől távozó Tyler Dodsont, aki elég jól ugrott be Matt Milano sérülése után. Az első három évében nem nagyon jutott neki szerep, de tavaly jó volt.


A Packers végül visszaigazolta a korábbi második körös futó AJ Dillont, aki így nem Aaron Jones, hanem Josh Jacobs tehermentesítője lesz Green Bayben.


A Panthers pass rushert igazolt, méghozzá a Vikingstól távozó nagy, erős, korábbi negyedik körös DJ Wonnum érkezik. Brian Burnst persze nem fogja pótolni, mellé tök jó lett volna.


A Texans végre igazolt egy védőfalembert, a Billstől távozó Tim Settle-t. Maliek Collins elcserélése és Sheldon Rankins távozása után hatalmas hiányposzt lett a DT a csapatnál. Settle nem oldja meg persze, de legalább már nem teljesen üresek a fal közepén.


A Saintsnél csak három elkapó volt rosteren (Chris Olave, Rashid Shaheed, AT Perry), most hoztak még egyet, méghozzá Cedrick Wilsont, aki a Dolphinstól távozik.


Marquise Brown elvesztése után elkapót igazolt a Cardinals is, a 30 éves Chris Moore érkezik, aki a Titanstól távozik 424 yard után.


A Chiefs visszaigazolta a védőfalember Derrick Nnadit, aki fontos eleme volt a futás elleni védekezésnek, bár a rájátszásban pont megsérült a wild card körben.


A Vikings elkapót igazolt Trent Sherfield személyében, aki főleg a special teamben hasznos.


A Giants leigazolta az Eaglestől távozó második számú tight end Jack Stollt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!