Connect with us

Hír

Nem haladnak a tárgyalások a 49ers és Brandon Aiyuk között

Brandon Aiyuk mára a liga egyik legjobb elkapójává nőtte ki magát, a piaci értéke alsó hangon 25+ millió dollár, de egy rekordszerződés sem elképzelhetetlen. A win now-ban lévő 49ersnek viszont a hírek szerint egyelőre nem annyira fontos egy hosszabbítás tető alá hozása, ami érthető, ugyanis az elkapó idén csak 14 millió dollárt keres az ötödik éves opciójával, jövőre pedig franchise taget lehet tenni rá.

Aiyuk 2020-ban az 1/25-ös cetlivel került a 49ershez. Újoncként 748 yardot és öt TD-t szerzett, másodévesként 816 yard és öt TD került a neve mellé, az elmúlt két évben pedig 153 elkapásból 2357 yardot és 15 TD-t gyűjtött. 14 millió dollárért óriási ajándék, és bár lehetett hallani a Jaguars és a Steelers érdeklődéséről is, de a 49ers nem akarta elkótyavetyélni az egyik legjobbját és igen magas ellenértéket kért érte.

Az elkapó szakmai szempontból vitán felül az egyik lehető legjobb helyen van, nagyon jó esélye van egy bajnoki címre. Az anyagiakkal kapcsolatban viszont nincsenek jó lehetőségei, minden ütőkártya a menedzsment kezében van: például egy előszezonbeli holdouttal akár 2,5-3 millió dolláros büntetést is simán összeszedhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!