Connect with us

Hír

Nem tárgyal tovább a Panthers és Brian Burns, ennek franchise tag lesz a vége

A Panthers a Combine alatt tájékoztatta a pass rusher Brian Burnst és képviseletét, hogy nem folytatják a szerződéses tárgyalásokat vele a szabadügynök-piac nyitása előtt – számolt be Josina Anderson. Ezt azt jelentheti, hogy a holnapi határidő előtt rá fogják tenni a franchise taget.

A Carolina nagyon félremenedzselte a Burns-ügyet, hiszen másfél éve két első körös pickért cserélhették volna el a Ramshez. Erre azonban nemet mondtak, megadva minden alkupozíciót a pass rushernek a szerződéses tárgyalásoknál. Hiszen ha ilyen sokra tartják, hogy két első körért sem adják el, akkor olyan magasra kell értékelniük, hogy top fizetést adjanak neki. Ez viszont már a második holtszezon, hogy nem sikerül megegyezniük a feleknek.

Idő persze még mindig van tető alá hozni egy egyezséget, de a tárgyalások berekesztése nem jó jel. Van esély tehát arra, hogy a Panthers megpróbálja elcserélni a 2019-ben 1/16-ra kiválasztott védőt a franchise taggel együtt. Ha így lesz, most már szinte biztosan nem kapnak megint két első kört, de egy első kört plusz valami közepes cetlit még talán bezsebelhetnek valakitől (talán épp a Ramstől).

A franchise tag egyébként $22,8 millióba kerülne idén, Burns pedig állítólag évi $30 millió körüli hosszabbítást szeretne, míg a Panthers ajánlata évi $27 millió körül mozog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!