Connect with us

Hír

Rövidhírek: Evans mégsem keres olyan sokat, a Lions újraigazolta cornerbackjét

Rövidhíreink következnek.

Sajnos ez az időszak a felfújt szerződések időszaka, ugyanis a következő másfél hétben rengeteg szerződésről fognak kijönni az előzetes információk, amik sokszor fals képet festenek. Így volt ez Mike Evans esetében is, aki az első hírek szerint két évre $52 millióért írt alá a Buccaneershez. Az igazság azonban közel sincs ehhez, ugyanis valójában két évre $41 millióért írt alá, a maradék $11 millió csak ösztönző.

Ezeknek a félreinformálásoknak az oka egyébként az, hogy az ügynökök szellőztetik meg az insidereknek a szerződés alapjait, de tudatosan eltitkolnak részleteket, hogy jobb színben tüntessék fel ügyfelüket. Aztán amikor egyesek megszerzik a szerződést teljes valójában, akkor derülnek ki ezek az elég fontos részletek, de ezek már sokkal kisebb hírverést kapnak.


A Lions megtartotta lejáró szerződésű cornerbackjét, Emmanuel Moseley-t. Tavaly igazolták le, de mindössze egyetlen egy snapen lépett pályára, ugyanis felépülése után azonnal elszakadt a térdszalagja. Egészségesen kezdő is lehetne a Lionsben, legalábbis a mostani CB-állományt nézve biztosan, habár várható még idei igazolás vagy magasan kiválasztott újonc.


A Jets menesztette veterán tight endjét, CJ Uzomah-t, ezzel $5,3 milliót spórolnak. Már 31 éves, a szezon végén megsérült, de amúgy sem volt nagy szerepe az offense-ben, az első hét kivételével egyszer sem volt a pályán a snapek több mint felében. Összesen 58 yarddal és egy TD-vel zárt, szóval nem volt meglepő a kirúgása.


A Panthers is kivágott egy tight endet, a tavaly igazolt Hayden Hurstöt. Állítólag megpróbálták rávenni egy fizetéscsökkentésre, de nem ment bele. Olyan szempontból meglepő a menesztése, hogy mindössze 52 ezer dollárt spórolnak ezzel $9,86 milliót halott pénz mellett, de nem akartak még több pénzt kifizetni neki a gyenge játékáért cserébe. Nyolc meccsen lépett pályára (agyrázkódás miatt hagyta ki a többit), 184 yardig és egy TD-ig jutott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!