Connect with us

Hír

A Cowboys már le is hívta Micah Parsons ötödik éves opcióját

Még bőven van idejük a csapatoknak dönteni a 2021-es class első köröseinek ötödik éves opcióiról, amik a 2025-ös megnövekedett fizetésüket garantálnák, hiszen csak két hónap múlva lesz ennek a határideje. Nos, a Cowboys nem gondolkodott sokáig Micah Parsons opciója kapcsán, ami érthető is. A liga egyik, ha nem a legjobb pass rusherének természetesen le fogják hívni ezt a részét a szerződésének (via Dallas Morning News), de meglepő lenne, ha ezen játszania is kellene, szinte biztosan kapni fog egy hatalmas hosszabbítást ha nem idén, akkor legkésőbb jövőre.

Annyi érdekesség van a sztoriban, hogy defensive end posztot adtak neki az opcióhoz, nem linebackert, amivel így alacsonyabb lesz ez az összeg. Linebackerként $24 milliót keresne 2025-ben, így viszont csak $21,32 milliót. Ami már csak azért is furcsa, mert a csapat hivatalos honlapján LB-ként listázzák Parsonst és a PFF adatai alapján 59%-ban outside- vagy off-ball linebackerként játszott tavaly. Ebből még lehet vita, bár valószínűbb, hogy a szerződéshosszabbításnál ezt majd kiigazítják, mert az ügynöke ki fogja ezt alkudni.

Parsons a mindössze hároméves pályafutása során háromszor lett Pro Bowler és kétszer All-Pro, ráadásul az Év Védője szavazáson is mindhárom évében dobogós volt – nyernie még nem sikerült, de jó eséllyel ez csak idő kérdése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!