Connect with us

Hír

Sam Darnold a Vikings új kezdő irányítója!

A Vikings elvesztette Kirk Cousinst, azonban most megtalálták az új (ideiglenes) irányítójukat. Ian Rapoport számolt be arról, hogy leigazolták a korábbi 1/3-as Sam Darnoldot egy évre $10 millióért. Az egyelőre nem tiszta, hogy ez az ösztönzőkkel elérhető összeg vagy a tényleges fizetése.

Darnoldot a Jets választotta ki 2018-ban az 1/3-as pickkel, de Adam Gase-ék alatt megbukott New Yorkban. Aztán a Panthersben is megbukott. Tavaly a 49ersnél ült a padon, most viszont kap egy lehetőséget a bizonyításra. A rendszerbe való illeszkedése kiváló, habár ez elég sok mindenkire elmondható a Shanahan-McVay féle rendszerek kapcsán.

Az persze jó kérdés, meddig tervez a Vikings vele, hiszen Cousins elengedése után a legvalószínűbb forgatókönyv mindig is az volt, hogy draftolni fognak egy irányítót. Ezt azonban könnyebb mondani, mint megtenni, hiszen simán lehet, hogy az első három pick QB lesz a drafton és oda esélyük sem lesz felmozogni, de még a negyedik JJ McCarthyért is versenyezniük kell jelen állás szerint a közvetlenül mögöttük draftoló Denver Broncosszal és Las Vegas Raidersszel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!