Connect with us

Hír

A piac első éjszakájának kisebb történései

Austin Ekeler 2 évre maximum 11,43 millió dollárért a Commanders játékosa lesz. A futó 2017-ben draftolatlan volt, de második évére már majdnem 1000 total yardot gyűjtött, 2021 és 2022 között pedig 1826 yardot és 25 TD-t szerzett a földön, illetve 177 elkapásból 1369 yard és 13 elkapott TD került a neve mellé. Tavaly viszont bezuhant a játéka, így leginkább egy nagyon jó második számú futó lehet belőle a fővárosban.

Értékeljük az új igazolásokat és cseréket

A Seahwaks két évre 21 millió dollárért hosszabbított a tight end Noah Fanttel. A támadó még a Russell Wilson csere részeként érkezett Seattle-be, az elmúlt két évben 497-414 yardot és összesen négy TD-t gyűjtött. Voltak jó meccsei, de összességében nem lehet azt mondani, hogy megérdemel ennyi pénzt.


A Jaguars eközben két évre maximum 10 millió dollárért leigazolta a corner Ronald Darbyt. A védő fénykorában egy korrekt kezdő volt, most leginkább csereként és rotációban hasznos.


A 49ers Leonard Floyd után újabb pass rushert szerzett a korábbi második körös Yetur Gross-Matos személyében, aki két évre $18 millióért érkezik. Ő a legújabb tagja a Kris Kocurek (DL-edző) “megbukott tehetségek rehabilitációs programjának”.


A 49erstől távozik is egy védőfalember, a korábbi első körös DT Javon Kinlaw a Jetsben folytatja. Játszott már Robert Saleh kezei alatt korábban.


A Patriots linebackert igazolt, a Brownstól távozó Sione Takitaki érkezik két évre $6,5 millióért. Utolsó évére végre jól teljesített Clevelandben.


A Titans is linebackert igazolt, a korábbi első körös Kenneth Murray érkezik két évre $15,5 millióért. Tavaly mutatott életjeleket, de még mindig elég gyengén teljesített. Meglepő ez a fizetés.


A Bills visszaigazolta DaQuan Jones védőfalembert (2 év $16M), aki sérülése előtt nagyon magas szinten játszott tavaly.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!