Connect with us

Hír

Tim Patrick fizetéscsökkentéssel marad Denverben, hosszabbított tackle-jével a 49ers

Rövidhíreink következnek.

Tim Patrick az utóbbi két évet kihagyta komoly sérülések miatt, így azt várhattuk, hogy a Broncos ki fogja vágni. Ehelyett az elkapó belement egy fizetéscsökkentésbe és a $9,5 milliója helyett így a veteránminimum $1,2 milliót fogja csak keresni, de legalább nem kell költöznie. Máshol sem kapott volna többet ilyen sérülések után (ACL, majd Achilles), a Broncosban pedig lehet szerepe Sean Payton kezei alatt, amennyiben egészséges tud maradni.

A denveriek emellett átalakították a jobb oldali tackle Mike McGlinchey szerződését, amivel további $11 milliót spóroltak. Így már van egy kis elkölthető pénzük a piacra.


A 49ers McGlinchey-t Colton McKivitz-cel helyettesítette, aki egyáltalán nem játszott jól a fal jobb szélén. Ennek ellenére a meglévő egyéves szerződését meghosszabbították még egy évvel $7 millióért. Meglepő lépés, hiszen azt gondoltuk, hogy upgrade-elni szeretne a csapat a poszton, mondjuk a draft első körében.


A Saints ERFA tendert rakott az elkapó Rashid Shaheedra, akit így $985 ezerért megtartanak még egy évre. Teljesen egyértelmű döntés volt, Shaheed elit visszahordó és hasznos mélységi fegyver.


A Dolphins megtartotta a punterét, Jake Bailey-t, aki két évre írt alá $4,2 millióért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!