Connect with us

Hír

BREAKING: A Browns megszerezte Jerry Jeudyt a Broncostól!

A Browns tovább erősíti a rosterét, a csapat ugyanis egy ötödik- és hatodik körös pickért megszerezte a Broncostól az elkapó Jerry Jeudyt, írja Adam Schefter. A támadó idén az ötödik éves opciója miatt 12,987 millió dollárt fog keresni Clevelandben, hacsak nem kap egy újszerződést.

Ah shit, here we go again – Broncos FA-kitekintő

Jeudy elcseréléséről már tavaly is nagyon sokat pletykáltak, de végül nem lett semmi a dologból. Ennek most meg is itta a levét a Broncos, egy éve ugyanis ennél szinte biztosan magasabb ellenértéket kapott volna (ha nem is első- vagy második körös cetlit, de egy harmadik bőven reális lehetett volna).

A 25 éves elkapó 2020-ban 1/15-ös volt, de soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A legjobb évében 987 yard és hat TD került a neve mellé, négy év alatt összesen 3068 yardot és 11 TD-t jegyzett. A távozása tehát nem okoz megoldhatatlan problémákat, pláne ha a tavalyi második körös Marvin Mims fel tud lépni WR2-nek Courtland Sutton mögött.

Ami a Brownst illeti, teljesen korrekt döntés volt Jeudy megszerzése. Amari Cooper még mindig egy szörnyeteg, de a második számúnak hozott Elijah Moore nem igazán felelt meg az elvárásoknak, mögöttük meg nem volt senki, de Juedy-val kiegészítve azért elég jól néz ki ez az elkapósor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!