Connect with us

Hír

Több kisebb igazolás történt szerdán

Rövidhíreink érkeznek a szerdai kisebb igazolásokról. 

A pass rusher Derek Barnett marad Houstonban, aláírt egy évre a Texanshoz. A korábbi első körös játékos év közben érkezett Philadelphiából, és karrierje legjobb periódusán van túl. DeMeco Ryans úgy néz ki csodát tett vele, így nem meglepő, hogy marad harmadik számú pass rushernek.


A Brownsnál Nick Chubb súlyos sérülésből lábadozik és nem tudni, hogy készen áll-e majd a szezonkezdetre. Úgyhogy kellett egy másik futó, aki most meg is érkezett D’Onta Foreman személyében. Az utóbbi két évben a Panthersben és a Bearsben is korrekt volt.


A Bills a Chiefstől szerzett játékost, méghozzá a safety Mike Edwardsot. A bajnokcsapat védelmi snapjeinek 57 százalékában pályán volt. Buffalóból távozott Micah Hyde és Jordan Poyer is, így új éra kezdődik a poszton. Edwwards még nem betonbiztos megoldás, vélhetően a draftról is érkezik majd valaki.


A Dolphinshoz Odell Beckham megy látogatóba, emellett pedig visszaigazolták River Cracraftot is az elkapók közé. Tavaly mindössze 121 yardja és egy TD-je volt.


A Saints visszaigazolta a korábbi első körös safety Johnathan Abramet. Mélységnek jó volt tavaly New Orleansban, de egyelőre kérdés, ki lesz a kezdő Tyrann Mathieu párjaként Marcus Maye távozása után.


A Rams visszaigazolta a korábbi draftolatlan linebacker Christian Rozeboomot, aki tavaly sok játéklehetőséget kapott, habár azt nem lehet mondani, hogy a jó teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.


A Vikings két játékost is szerzett: a pass rusher Jihad Wardot és a linebacker Kamu Grugier-Hillt. Mindketten mélyítésnek lehetnek jók, illetve a special teamben, utóbbiban főleg Grugier-Hill.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!