Connect with us

Hír

TRADE: Haason Reddick a Jetsé!

Már a holtszezon eleje óta tudni lehet, hogy az Eagles árulja a pass rusher Haason Reddicket, most pedig végre sikerült is nyélbe ütniük egy üzletet. A Jetshez adták el a védőt egy 2026-os harmadik körös pickért cserébe, ami második körössé válhat, amennyiben Reddick idén a snapek legalább 67,5 százalékán a pályán lesz és legalább 10 sacket szerez – írja Adam Schefter.

Az Eagles így tehát lecserélte Reddicket az épp a Jetstől érkező, négy évvel fiatalabb Bryce Huffra, és kapott mellé egy harmadik körös picket (ami akár második körös is lehet). Persze Huff jóval kevesebbet bizonyított eddig, mint veterán társa. Az érdekes, hogy 2026-os picket kaptak csak (talán ez volt az első 2026-os cetli, ami gazdát cserélt az NFL-ben), de mivel Howie Roseman állása betonbiztos, így neki jobban ráérnek a későbbi pickek, illetve ezzel játszhatnak arra is a Sasok, hogy Rodgers visszavonulása után gyenge lesz a Jets és magas lesz az adott pick.

Ami a Jetset illeti, Robert Saleh mindig is mély rotációt alkalmazott a pass rushereinél, Reddick pedig egy nagyon jó játékos és jól is illik a rendszerbe. Az All-In mentalitásba is abszolút beleillik a csere, hiszen kicsit idősebb játékosról van szó és a távoli jövőből adtak fel érte picket, egyedül a $14,5 milliós fizetése lehet kicsit sok a számukra rövid távon. Ezzel együtt egyébként a tavalyi első körös Will McDonald pick nem néz ki valami jól, úgy tűnik nem bíznak benne eléggé New Yorkban.

Ami a kondíciókat illeti, Reddick az utóbbi négy évben mindig 10+ sacket szerzett, és ennyit volt a pályán a karrierje során:

• 2017 (Cardinals): 42%
• 2018 (Cardinals): 76%
• 2019 (Cardinals) 61%
• 2020 (Cardinals): 79%
• 2021 (Panthers): 83%
• 2022 (Eagles): 74%
• 2023 (Eagles): 74%

Az lehet, hogy a Jetsnél nagyobb rotáció lesz a poszton John Franklin-Myersszel, Jermaine Johnsonnal, Will McDonalddal és Michael Clemonsszal, így Reddicknek többet kell majd lejönnie a pályáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!