Connect with us

Hír

TRADE: Keenan Allen a Bearsé!

Jay Glazer szállította az éjszaka/hajnal bombáját, ugyanis a Chargers elcserélte a sztárelkapó Keenan Allent a Bearsbe egy negyedik körös pickért (110. overall) cserébe. A Los Angeles-iek megpróbálták rávenni Allent egy fizetéscsökkentésre, azonban ebbe nem ment bele, így pedig inkább elcserélték 11 évnyi szolgálat után.

Allen hatszoros Pro Bowler, 11 szezont húzott le a ligában. Az egyetlen negatívum vele kapcsolatban a kora, hiszen már 32 éves lesz a szezonra, azonban tavaly még mindig magas szinten teljesített (1243 yard, 7 TD), így rövid távon még hasznos lehet a chicagóiaknak. Ott így összeállhat DJ Moore-ral, a passzokat pedig vélhetően Caleb Willams dobálja neki, akit majd 1/1-re választanak. Elég jó környezetet alakítanak tehát ki az újoncnak.

A Chargers ezzel kiürítette a WR-szobáját, hiszen Allen elcserélése mellett korábban kivágták Mike Williamst, tehát jelenleg Quentin Johnston, Josh Palmer és Derius Davis alkotja a kezdőt, ami finoman szólva is gyenge. A két receiver mellett az offense-ből ugye Austin Ekeler és Gerald Everett is távozott, tehát nagyon máshogy fog kinézni a támadósor, mint eddig. Persze az 1/5-ös pickkel így jó eséllyel elkapó jöhet.

A csapatnál maradva tegnap írtunk arról, hogy Joey Bosa és Khalil Mack is marad a csapatnál, mostanra az is kiderült, hogy mindketten fizetéscsökkentésbe mentek bele, Mack $4,25 milliósba, Bosa $7 milliósba, aminek egy részét visszakeresheti ösztönzőkkel. Plusz kicsit át is alakították a szerződéseiket, így összesen $24 milliót spóroltak a sapkában és $11,25 milliót kifizetésben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!