Connect with us

Hír

Tyron Smith a Jetsé!

Tyron Smith 13 évet töltött a Dallas Cowboys csapatánál, azonban most új otthonra talált és a New York Jetsnél fog játszani – számolt be az NFL Media. A szerződés egy évre ösztönzőkkel együtt $20 millióról szól, azonban a PFT információi szerint ebből csak $6,5 millió garantált, a többi ösztönzőkkel kereshető meg, ami nagyrészt játékidőhöz van kötve. A Jetsnél állítólag kissé meglepődtek, hogy elfogadta ezt az ajánlatukat Smith.

Így tehát a 33 éves Smith fogja védeni Aaron Rodgers vakoldalát. A Jets szépen átalakította a támadófalát, hiszen Smith mellett Morgan Moses (RT) és John Simpson (G) is érkezett, tehát három új taggal fognak kiállni a szezon elején. Ezzel a drafton is csökkentették a tackle needjüket, habár Smith már 2015 óta nem tudott végigjátszani egy szezont (az utóbbi négy évben 37 meccset hagyott ki), így talán még így is ide lenne a leglogikusabb választani – ha nem, akkor elkapó vagy tight end is jöhet például, hiszen jelenleg a fegyverei sem néznek ki jól Rodgersnek.

A Jetsé volt a liga egyik legrosszabb támadófala tavaly, a sok sérülés miatt 13 különböző kezdővel kellett kiállniuk. Smith (és a többi érkező) segítségével ezen nagyot javíthatnak, hiszen a Cowboystól érkező LT még 33 évesen is a liga egyik legjobb passzblokkoló tackle-je. Ötszörös All-Pro, nyolcszoros Pro Bowler, a 2010-es évek álomcsapatának tagja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!