Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo a Ramsnél kötött ki

Új csereirányítója van a Ramsnek, ugyanis a csapat leigazolta Jimmy Garoppolót, akit a Raiders menesztett a ligaév kezdetén – írja Adam Schefter. A QB kétmeccses eltiltással kezdi a szezont teljesítménynövelő szerek használata miatt (amivel $11 millió garantáltat bukott Vegasban).

A Rams tavaly komoly emlékeztetőt kapott a csereirányító fontosságáról, ugyanis a Packers ellen Brett Rypiennek kellett beállnia Matt Stafford hüvelykujj-sérülése miatt, a csapat pedig mindössze 3 pontra volt képes és teljesen életképtelen volt a támadósor – miközben Stafforddal szinte egész évben hasított az egység.

A Los Angeles-iek próbálkoztak Stetson Bennett draftolásával tavaly, azonban ő valamilyen pályán kívüli problémák miatt a teljes szezont a Non-Football Injury listán töltötte. Rajta kívül magasan választott játékosokkal próbálkozott az utóbbi években a csapat, mint Baker Mayfield vagy tavaly a szezon közben megszerzett Carson Wentz. Ennyire nem számít magasan draftoltnak Garoppolo, de azért beleillik ebbe a képbe korábbi második körösként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!