Connect with us

Hír

Új védőfalemberek több helyen is, visszavonul a Lions pass rushere

Rövidhíreink következnek. 

A Titans leigazolta Sebastian Joseph-Dayt a védőfalába. Az utóbbi éveket a Chargersben töltötte, de a rájátszás előtt menesztették, a 49ersszel pedig Super Bowlig jutott (habár ott keveset volt a pályán). A korábbi hatodik körös védő a Rams Super Bowl runja alatt elég jól játszott, de azóta nem tudott ehhez a szinthez mérten teljesíteni.


A Seahawks is szerzett egy belső védőfalembert, méghozzá a nagy darab nose tackle Johnathan Hankinst. Ő a Cowboysban játszott tavaly, már 31 éves, a futás ellen még mindig nagy hozzáadott értéke van.


A Texans is DT-t igazolt, méghozzá a korábbi második körös Mario Edwardsot. A rotációban elfér, be tud ugrani és nem fog szégyent vallani, de azért minőségi kezdőnek semmiképp sem nevezhető. Mennyiségben bőven érkeztek már emberek Houstonba a fal közepére (Foley Fatukasi, Denico Autry, Tim Settle), de minőségre még nem mondható erősnek az egység.


A Commanders visszaigazolta a tackle Cornelius Lucast, aki harmadik számú OT volt a csapatnál, tehát sérülés esetén ő ugrott be bármelyik oldalra. Ilyen minősítésben egyébként egy jó játékosnak számít a korábbi draftolatlan falember. Jelen állás szerint akár kezdő is lehetne, hiszen a bal oldalon a tavalyi negyedik körös Braeden Danielsszel kellene megküzdenie, de jó esély van arra, hogy a csapat igazol/draftol még valakit oda.


A Cardinals szerzett egy támadófalembert, a Seahawkstól távozó center Evan Brownt, aki egy évre $2,35 millióért írt alá. A korábbi draftolatlan játékos csere lehet a meglepően jól teljesítő Hjalte Froholdt mögött. Guardban is bevethető egyébként, szóval egy sokoldalú cserét szerzett az Arizona.


Visszavonul a focitól a 28 éves Romeo Okwara. A Lions pass rushere pontosabban a visszavonulás szót nem használta bejelentésében, de távozik a focitól, hogy más dolgokra fókuszáljon. Az utóbbi hat évet töltötte Detroitban és olyan szerencséje volt, hogy éveken át testvérével együtt játszhatott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!