Connect with us

Hír

A Vikings szerzett, a Ravens megtartott egy cornerbacket

A Vikings egyik, ha nem a legnagyobb hiányposztja a cornerback volt a holtszezon kezdetén, azonban az első hullám alatt nem érkezett senki a posztra. Most viszont igen, ugyanis leigazolták Shaq Griffint egy évre maximum $6 millióért – írja Jordan Schultz.

A mára 28 éves, korábban harmadik körös Griffin a Seahawksban kezdte pályafutását, Pro Bowler is lett egyszer, majd öt év után távozott, azóta viszont nem igazán találja a helyét. A Jaguars adott neki egy nagy szerződést, de két év után kivágták, aztán elment a Texanshoz, de szezon közben menesztették, majd a Panthers vette fel az idény végére.


Arthur Maulet marad Baltimore-ban, ugyanis a Ravens visszaigazolta két évre a 30 éves cornerbacket – írja az NFL Media. A szerződés részletei egyelőre nem derültek ki.

Hét év alatt a Ravens a negyedik csapata, itt viszont megtalálták a helyét tavaly Mike Macdonald kezei alatt. Főleg a slotban játszott, ahonnan sokat blitzeltették és nagyon jó is volt ilyen helyzetekben. A futás elleni védelemből is bőven kivette a részét, és coverage-ben sem vallott szégyent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!