Connect with us

Hír

Van az a pénz, amiért a Patriots és a Commanders kicserélne a top 3-ból?

Az utóbbi napokban egyre inkább az idei draft kezdett a csapatok kommunikációjának középpontjába kerülni, például az 1/4-es Cardinals és az 1/5-ös Chargers is kijelentette, hogy nyitott a hátra cserélésre. Ebben nincs semmi meglepő, ugyanakkor most az 1/2-es Commanders és az 1/3-as Patriots is arra utalt, hogy van az a pénz, amiért pár helyett hátrébb mozoghatnak.

A jövő sztárjai – J.J. McCarthy

“Már csörögnek a telefonok. A legtöbb esetben ezekre a válasz egy “Nem, köszi!”, de minden hívást meghallgatunk. Azt nem mondanám, hogy a 6. vagy 7. helynél hátrébb mozognánk, de ha valaki a top 5-ből keresne meg minket, arra akár nyitottak is lehetünk. Vannak olyan ajánlatok, amiket nem lehet visszautasítani”

– mondta a Commanders főedzője, Dan Quinn, de hasonlót nyilatkozott a Patriots HC Jerod Mayo is (bár ő hozzátette, hogy az irányító a prioritás a drafton).

A Commandersnek és a Patriotsnak sincs potenciális franchise irányítója, így a legtöbben azt várják, hogy QB-t fognak húzni az idei top választási jogukkal. A top tehetségek megítélése ugyanakkor nem egységes (Caleb Williamst mindenki 1/1-esnek várja, utána viszont már nagyon változatosak a ranglisták) és könnyen elképzelhető, hogy mindkét csapat úgy kalkulál, hogy pár hellyel hátrébb is juthat nekik top 3-4-es tehetség.

Ezzel együtt azért meglepő lenne egy csere a top3-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!