Connect with us

Hír

A Bengals legjobb pass rushere is cserét kért

A Bengals kapott már idén egy cserekérelmet egyik sztárjától, hiszen Tee Higgins szeretne távozni a csapattól, ha már nem akarnak neki szerződést adni. Most viszont egy újabb játékos csatlakozott az elkapóhoz, hiszen a Bengals legjobb pass rushere, Trey Hendrickson is cserét kért – számolt be Adam Schefter.

Hendrickson persze összességében inkább maradna a csapatnál és reméli, hogy kap egy hosszú távú szerződést. Ennek hiányában azonban inkább távozni szeretne. Sőt állítólag elgondolkodott a visszavonuláson is, bár ezzel nem igazán segített az alkupozícióján.

Hendricksonnak még két évre van szerződése, de ebből a 30,6 millió dollárból egyetlen cent sem garantált, tehát bármikor elveszítheti az állását. Ő pedig be szeretné biztosítani magát hosszú távra.

A pass rusher az utóbbi három évet töltötte Cincinnatiben és 48 meccsen 39,5 sacket jegyzett. Nem lehet a legfelső polcra helyezni a pass rusherek között, de a másodikon mindenképp ott van a neve. A depth charton mögötte egyébként Sam Hubbard, a tavalyi első körös Myles Murphy és két három évvel ezelőtti középső körös játékos, Joseph Ossai és Cam Sample található. Nem megnyugtató névsor, ha mindenkinek eggyel előrébb kéne lépnie.

Ha a Bengals korábbi tendenciáit nézzük, akkor nem adják majd be a derekukat a kérésnek és Hendrickson idén még náluk fog játszani. Aztán jövőre már ismét új helyzet áll elő.

1 Comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!