Connect with us

Hír

Semmi meglepő: Micah Parsons és Ja’Marr Chase opcióját is lehívták

Jövő csütörtökig hívhatják le a csapatok az ötödik éves opcióit a 2021-es első köröseiknek. Van ahol ez nehéz kérdés, de van ahol teljesen egyértelmű. Utóbbi volt a helyzet a Cowboysnál és a Bengalsnál is, és értelemszerűen lehívták Micah Parsons és Ja’Marr Chase opcióját is.

Parsons DE besorolást kapott hivatalosan, pedig az LB-vel jobban járna, így ebből akár még lehet is kisebb vita. Mindenesetre jelen állás szerint teljesen garantált $21,324 milliót keresne 2025-ben (többszörös Pro Bowlerként a legmagasabb összeget kapta). A Cowboysnak persze érdekében állna hosszabbítani vele minél előbb, hogy kedvezőbb feltételekkel tehessék meg ezt, de az utóbbi években nem siettek ezekkel a hosszabbításokkal, amiből rosszul jöttek ki. Plusz olyan hírek is napvilágot láttak, hogy nem teljesen elégedettek Parsonsszal a pályán kívül, amiért túlságosan nyíltan és sokat beszél a podcastjeiben és egyéb felületeken. Ezzel együtt nagyon meglepő lenne, ha elcserélnék vagy bármi ilyesmi, de arra kíváncsiak vagyunk, hogy mikor hosszabbítanak vele. Amikor ez megtörténik, minden bizonnyal a liga legjobban fizetett nem-irányítója lesz.

Chase esetében kevesebb kérdőjel van. Ő $21,8 milliót fog keresni teljesen garantáltan 2025-ben a szerződése utolsó évében (háromszor Pro Bowler lett, így a maximális összeget kapja), de minden várakozás szerint még előtte (akár már idén) hosszabbítani fog vele a Bengals. Ő is pályázhat a legjobban fizetett nem-irányító címre, amit jelenleg Nick Bosa birtokol évi $34 millióval.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!