Connect with us

Hír

A Chiefs rekordfizetést adott Travis Kelce-nek

Travis Kelce a liga egyik leginkább alulfizetett játékosa volt eddig. Még papíron is csak a liga negyedik legjobban kereső tight endje volt úgy, hogy teljesen más szintet képviselt a poszttársaihoz képest, mindezt ráadásul úgy, hogy a 14 milliós fizetése a valóságban inkább csak 9-11 millió volt az elmúlt években. Most ezen változtatott a Chiefs.

Kelce októberben már 35 éves lesz, túl sok nincs a tankjában. Ezért az első hírek szerint “hosszabbítás” szó érdekes volt, hogy ezzel 2027-ig láncolták volna le magukhoz, de aztán kiderült, hogy valójában egy új szerződésről van szó, ami két évre szól, tehát a 2025-ös szezon végéig.

Ez idő alatt két évre $34,25 milliót fog keresni, ráadásul ennek csak a fele, tehát az idei éve garantált, úgyhogy ha esetleg jövőre vissza akarna vonulni, akkor nem is bukik sokat a csapat. Ezzel egyébként éves átlagban a legjobban fizetett TE lett a ligában, éppen megelőzve az évi $17 milliót kereső Darren Wallert.

A támadó 2016 és 2022 között minden évben 1000+ yardot szerzett (tight endként ez abszolút rekord) és tavaly is csak azért állt meg 984 yardnál a számláló, mert rá akart pihenni a rájátszásra. Ő tartja az egy szezonon belül szerzett legtöbb yard rekordját a poszton (1416), hétszeres All-Pro, kilencszeres Pro Bowler és háromszoros bajnok. Most végre ennek megfelelően fog keresni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group