Connect with us

Hír

A Falcons a Packers-modellt akarja követni a Penix-húzással

A draft első körének legnagyobb meglepetését okozta a Falcons azzal, hogy Kirk Cousins négy éves $180 milliós szerződtetése után bő egy hónappal az első körben, ráadásul a top10-en belül választotta ki a sokak által második körösnek titulált Michael Penix Jr.-t. Mutatjuk, hogy magyarázta a csapat vezetősége a bizonyítványt.

“A Green Bay modell volt az, amiről beszéltünk. Tavaly bebizonyosodott, hogy ez jó. Remélhetőleg nekünk is igazunk lesz velük együtt.”

– mondta a főedző Raheem Morris, illetve hozzátette, hogy Cousinsszal a volánnál nem fognak még egyszer ilyen magasan draftolni, ezért is kell a hosszú távra gondolni.

“Ha hiszel egy irányítóban, akkor el kell vinned. És ha padozik négy vagy öt évet, akkor az egy remek probléma, mert az azt jelenti, hogy nagyon jól megy azon a poszton.”

– ezt pedig már a general manager Terry Fontenot nyilatkozta.

A Green Bay modell azért annyiban különbözött ettől, hogy ott egy fiatal, kiaknázatlan tehetséggel megáldott játékost vittek el Jordan Love személyében, míg ez sokkal kevésbé mondható el a 24 éves Penixről. Ha pedig 4-5 évig padozni fog Penix, akkor ez egy teljesen kidobott pick volt a részükről.

Az is érdekes adalék, hogy állítólag csak akkor tudatták a tervüket Kirk Cousinsszal, amikor órán voltak – ezt az irányító ügynöke árulta el. Cousins pedig nem meglepő módon eléggé meglepődött a dolgon és nagyon nem tetszett neki a választás.

Szintén plusz infó, hogy állítólag a Seahawks, a Saints és a Raiders is fel akart mozogni Penixért a top10-be.

2 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!