Connect with us

Hír

A Giants legjobb elkapója új szerződést akar, így kihagyja az edzéseket

A Giants elkapósora elég ramaty állapotban van, főleg ha még Darren Waller is visszavonul. Persze a drafton lehet erősíteni akár az 1/6-os pickkel is, de az semmiképp sem segít a helyzeten, hogy most a legjobb WR-ük, Darius Slayton is elégedetlen. Ő új szerződést szeretne magának, ennek érdekében pedig kihagyja az önkéntes edzéseket – számolt be Jordan Raanan.

Slayton tavaly írt alá két évre $12 millióért, amiből idén $6,4 milliót keresne, sőt ebből már megkapott $2,6 milliót roster bónusz formájában. Tavaly vezette a házi ranglistát 770 elkapott yarddal és 4 touchdownnal, és lehet most van a legjobb alkalma új szerződést kérni, mert ha jövőre visszaesnek a számai egy top újonc WR mellett, akkor rosszabb alkupozícióban lesz.

A 2019-ben ötödik körös Slayton mellett egyébként a tavalyi harmadik körös Jalin Hyatt, a két éve második körös Wan’Dale Robinson, a waiverről felszedett Isaiah Hodgins, illetve az idén igazolt Isaiah McKenzie várja Daniel Jones passzait jelen állás szerint. Arra viszont jó esély van, hogy mondjuk Malik Nabers csatlakozzon hozzájuk a játékosbörzéről jövő héten.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!