Connect with us

Hír

Még egy ex-Holló futót igazolt a Chargers

A Chargers idén új vezetőséggel vágott neki a holtszezonnak, a general manager Joe Hortiz a Ravenstől érkezett, Jim Harbaugh pedig a Michigan egyetemről, de ugyebár neki is elég jó kapcsolatai vannak a baltimore-i franchise-zal a testvérén keresztül. Így talán nem meglepő, hogy több ex-Holló is érkezett Los Angelesbe idén. Most pedig egy újabb, ugyanis leigazolták egy évre a futó JK Dobbinst – számolt be Adam Schefter.

Dobbinsnak az első fordulóban szakadt el az Achillese, így alig játszott 2023-ban, de állítólag már engedélyezték neki az orvosok a visszatérést. A korábbi második körös játékos eddigi karrierjét a sérülések határozták meg, mert hiába játszott jól, amikor a pályán volt, ezt sajnos elég kevésszer tudta megmutatni a nagyérdeműnek. A lehetséges 67 meccsből mindössze 24-szer tudott pályára lépni eddigi pályafutása alatt.

Ha egészséges tudna esetleg maradni, akkor elég jó párost alkotna a szintén ex-Raven Gus Edwardsszal, hiszen jól kiegészítik egymást stílusilag. Szintén említésre méltó, hogy így mindketten újra összeállnak a támadókoordinátor Greg Romannel, akinek a vezetésével várhatóan egy futásorientált offense-t fogunk látni a Chargersnél.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!