Connect with us

Hír

A safetyk az új futók? Julian Blackmon szerint így megy ez most a piacon

Julian Blackmon hiába tartott karrierévet, csak egy évre 7,7 millió dollárért igazolta őt vissza a Colts. Ugyan a safety állítása szerint elégedett a végeredménnyel, ugyanakkor aggasztónak tartja, mennyire leértékelődött a safety poszt.

100 milliót spóroltak eddig a csapatok a safetyk kivágásával

“Örülök, hogy sikerült megegyezni a Coltsszal, de úgy gondolom, hogy többet érek, mint egy egyéves szerződés. Egyszerűen ilyen a piac. Szerintem most ugyanaz történik a safetykkel, mint ami a futókkal történt tavaly”

– mondta a védő (via PFT).

Idén rengeteg nagy nevű safety kerül lapátra és maradt szerződés nélkül a mai napig (Justin Simmons, Eddie Jackson, Quandre Diggs, Micah Hyde, Jamal Adams). Ennek is köszönhetően brutálisan visszaesett a poszton játszók értéke: a top 6-10 legjobban kereső safety átlagos fizetése 7,1 százalékkal, a top 11-20-es játéksok értéke 19 százalékkal, míg a legjobban kereső top 21-32 safety fizetése 19,7 százalékkal csökkent tavalyhoz képest (via OTC).

Ehhez képest futók értéke a top 6-10 legjobban kereső játékost leszámítva nőtt, így talán nem túlzást azt állítani, hogy most nehezebb safetynek lenni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!