Connect with us

Hír

Letartóztatás vár Rashee Rice-ra

Kiadtak egy letartóztatási parancsot a Chiefs elkapó Rashee Rice kapcsán, miután a játékos nemrég egy többautós balesetet okozott Dallasban. Több kisebb és két nagyobb sérülés okozásával is vádolják az elkapót a hivatalos papírok szerint. Most egy napja van feladni magát, utána a rendőrség intézkedik ezügyben.

A rendőrségi jelentés szerint egy Lamborghini és egy Corvette is gyorsan hajtott a többsávos autóúton (egymással versenyeztek), majd mindketten elvesztették az uralmukat a járművük felett, így négy másik autóval ütköztek össze. Ezután mindkét autó sofőrje elhagyta a helyszínt gyalogosan, tehát otthagyták a sebesülteket és biztosítási infót sem cseréltek értelemszerűen. Mindkét autóban marihuánát is találtak egyébként a rendőrök, plusz a Chiefs playbookját is megtalálták.

Azt Rice ügyvédje is elismerte, hogy az elkapó vezette a balesetben részt vevő Lamborghinit és a Corvette is az ő nevén volt, ezt egy SMU egyetemre járó cornerback, Theodore Knox vezette (Rice is ide járt suliba).

Az NFL is monitorozza az ügyet és könnyen lehet eltiltás a sztori vége, de manapság meg szokták várni, amíg lezárul a jogi folyamat, és általában csak ezután oszt ki büntetéseket a liga.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group