Connect with us

Hír

Letartóztatás vár Rashee Rice-ra

Kiadtak egy letartóztatási parancsot a Chiefs elkapó Rashee Rice kapcsán, miután a játékos nemrég egy többautós balesetet okozott Dallasban. Több kisebb és két nagyobb sérülés okozásával is vádolják az elkapót a hivatalos papírok szerint. Most egy napja van feladni magát, utána a rendőrség intézkedik ezügyben.

A rendőrségi jelentés szerint egy Lamborghini és egy Corvette is gyorsan hajtott a többsávos autóúton (egymással versenyeztek), majd mindketten elvesztették az uralmukat a járművük felett, így négy másik autóval ütköztek össze. Ezután mindkét autó sofőrje elhagyta a helyszínt gyalogosan, tehát otthagyták a sebesülteket és biztosítási infót sem cseréltek értelemszerűen. Mindkét autóban marihuánát is találtak egyébként a rendőrök, plusz a Chiefs playbookját is megtalálták.

Azt Rice ügyvédje is elismerte, hogy az elkapó vezette a balesetben részt vevő Lamborghinit és a Corvette is az ő nevén volt, ezt egy SMU egyetemre járó cornerback, Theodore Knox vezette (Rice is ide járt suliba).

Az NFL is monitorozza az ügyet és könnyen lehet eltiltás a sztori vége, de manapság meg szokták várni, amíg lezárul a jogi folyamat, és általában csak ezután oszt ki büntetéseket a liga.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2024-04-11 09:00

Kis híjja volt,h ne jöjjenek rá,kié a két autó.Majdnem megúszta.

camillo 7777
Reply to  Tibor Cseh
2024-04-11 09:39

😅

Miguel Borges100
Miguel Borges100
2024-04-11 09:48

A Chiefsnek elkapókat kell szereznie nincs mese,a jelenlegiek közül mindenki hülye vagy lyukaskezű vagy a kettő kombója….félelmetes!

snookerista
snookerista
Reply to  Miguel Borges100
2024-04-11 10:13

Most már ott van Hollywood és a rögbis gyerek

snookerista
snookerista
2024-04-11 10:06

Mcdermott bánhatja nem járt arra, csak kikellett volna csórnia a kocsiból a playbookot😂😂

László
László
2024-04-11 16:07

Ha versenyezni akarnak miért nem mennek el valahova a halál faszára ahol senki sincsen, miért pont a városban kell? Ha valaki meghal egy ilyen balesetben akkor tutira sittre kerül és vége a karrierjének. Ezt érdemes megkockáztatni? Vagy ennyire nehéz ezt végiggondolni?

snookerista
snookerista
Reply to  László
2024-04-11 17:46

Ezeknek a WR-oknak 5 IQ-juk van, felállni a vonalra, gyorsnak lenni és elkapni a labdát . Toneynak még ez se megy. Hardman meg még a szabályokat se tudta egy olyan játékba amit játszik és aminek az életét áldozta. Chiefsnek nincsenek okos elkapóik

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x