Connect with us

Hír

A tavalyi brutális sérülése után belement a fizetéscsökkentésbe Nick Chubb

Nick Chubb a liga egyik legjobb futója, de nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel, az egyetemi karrierjét is számítva már három súlyos térdsérülést szenvedett el a pályán. A legutóbbit épp tavaly (megsérült az ACL-e és teljesen elszakadt az MCL-e a második fordulóban), így nem meglepő, hogy a Browns fizetéscsökkentésre kérte.

ACL, MCL, meniszkusz – az NFL-játékosok rémálma

A pontos részletek egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni (via Ian Rapoport), hogy Chubb idei 11,775 millió dolláros alapfizetését lecsökkentik, az elveszített összeget pedig ösztönzők formájában visszakaphatja. A 28 éves támadónak nem sok más lehetősége volt, a jelenlegi szerződése ugyanis a 2024-es idény végén lejár és már egy cent garantáltja sincs, a kivágásával mind a közel 12 milliót megspórolta volna a Browns.

A 2018-ban második körös futó újoncként 996 yardig és nyolc TD-ig jutott, majd az ezt követő négy évben 5344 yard és 40 TD került a neve mellé és még soha nem volt 5 yardosnál rosszabb futásonkénti átlaga. Egészséges abszolút elit, remélhetőleg az újabb térdsérülés miatt sem esik majd vissza a teljesítménye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!