Connect with us

Magyar foci

A Titans, a Wolves és a Cowbells nyitotta győzelemmel az idei HFL-t

Lezajlott az idén hatcsapatos HFL 2024-es kiírásának első fordulója. A Budapest Titans még múlt hétvégén verte magabiztosan a Győr Sharks együttesét, most hétvégén pedig egyrészt a Csepel TC Cowbells nyert nagy csatában az Újpest Bulldogs ellen, másrészt a Budapest Wolves diadalmaskodott a VSD Rangers ellen.


A Titans egy pontzuhatagos meccsen 48-26 arányban múlta felül a Sharks együttesét idegenben a múlt hétvégi nyitómérkőzésen, ahol a régóta hazánkban focizó Trevin Howard volt tarthatatlan a három touchdownjával és temérdek yardmennyiségével.

Most szombaton a korszakváltáson átesett, Bencsics Márk helyett az U17-es tehetség Dancsó Zalán irányításával és import nélkül a szezonnak nekiinduló Wolves 28-8-ra legyőzte Dunakeszin a Rangers együttesét. Jól indította tehát az idényt a szövetségi kapitány Sződy Ferenc csapata, a védelem az első negyed után még csak pontot sem engedett.

Vasárnap pedig jött a forduló rangadója, a tavalyi ezüstérmes Bulldogs pedig kikapott az új helyszínre költöző Cowbellstől egy nagyon pontgazdag és végletekig kiélezett összecsapáson 34-31-re. Tóth Ákost érdemes talán elsősorban kiemelni, hiszen ő szerezte a csepeliek mind az öt touchdownját. A Bulldogsnál a távozó Tóth Gábor helyett a Wolvestól érkező Tóth Levente irányít egyébként az idei évben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!