Connect with us

Magyar foci

ELF: Megszorongatta a címvédőt az Enthroners!

A Fehérvár Enthroners múlt héten megszerezte első győzelmét az európai szuperligában, azaz az ELF-ben, most azonban sokkal nagyobb kihívás várt a magyar gárdára, ugyanis a címvédő és idén még veretlen Vienna Vikings otthonába utaztak. A várt nagy különbség ellenére a fehérváriak meg tudták szorítani az osztrákokat és mindössze egy ponttal kaptak ki 21-20 arányban.

A második negyed közepére a  félig-meddig tartalékos Vikings 14-0-re elhúzott, de az Enthroners mindent bevetett a fordítás érdekében: két trükkös TD-t is szerzett a csapat, a futó Ráthonyi Kende és az elkapó Tavares Martin is passzolt egy-egy hatpontost, utóbbi az irányító Kevin Doyle-nak, előbbi pedig Martinnak, aki Doyle-tól is kapott el egy TD-t. Gáspár Barnabás interceptionjét érdemes még kiemelni, illetve hogy mezőnygóllal próbálkozhatott az Enthroners a vezetésért a negyedik negyedben, de Szőke Péter 31 yardról kihagyta a lehetőséget.

Mindenképp biztató teljesítmény volt az a fehérváriaktól, akik fel tudták venni a versenyt a liga egyik, ha nem a legjobb csapatával, még ha nem is álltak ki 100%-os kezdővel a bécsiek.

Jövő héten a Wroclaw Panthers látogat az Enthroners otthonába az alapszakasz zárásaként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!