Connect with us

Hír

Az Eagles visszaigazolta slot cornerét, a Bills szerzett egy tackle-t

Az Eagles visszaigazolta az idén kivágott slot cornerét, Avonte Maddoxot – írja Adam Schefter. Elég jó játékos volt Maddox, azonban tavaly a szezon elején megsérült és utána az év végére sokkal gyengébb játékkal tért vissza (bár akkor az egész védelem szenvedett Matt Patricia alatt).

A közel $7 milliós fizetését nem érte meg, főleg hogy a megelőző években is többször volt sérült, ezért is menesztették. Most vélhetően veteránminimum közeli összegért igazolták vissza, annyiért egy próbát megér, hogy vissza tud-e térni a régi formájához. Ezzel persze nem lehet megoldottnak tekinteni a posztot Philadelphiában.


A Bills pedig szerzett egy nagy nevű támadófalembert, ugyanis leigazolta a jobb oldali tackle La’el Collinst a piacról – számolt be a PFT. Collins annak idején első körös tehetség volt, de épp a draft előtt érkezett a hír, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügy nyomozásában, ezért végül draftolatlan lett 2015-ben. Nem volt gyanúsított egyébként, nem is tartóztatták le, nem is lett semmi az ügyből, egyszerűen az időzítés volt rossz.

Végül a Cowboys vitte el, ahol hat évet töltött, majd 2022-ben a Bengalsban játszott, tavaly pedig nem volt csapata. Karrierje elején egész jó játékosnak tűnt, azonban a sérülései után jelentősen visszaesett a játéka, amit jól mutat, hogy nem is volt csapata tavaly.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!