Connect with us

Hír

Diggs kiharcolta, hogy jövőre szabadügynök legyen

A Texans megszerezte a Billstől a sztárelkapó Stefon Diggst egy második körös pickért cserébe. A WR-nek még négy évre szólt volna a szerződése, azonban Diggs kiharcolta, hogy az utolsó hármat töröljék ebből. Sőt, még egy $3,5 milliós emelést is kapott az idei szezonra, így $22,52 millióért fog játszani 2024-ben, majd aztán szabadügynök lesz a szezon végén – írja Adam Schefter.

A Texansnál azzal indokolják ezt nyilvánosan, hogy így Diggs motiváltabb lesz a legjobb formáját nyújtani, hiszen új szerződésért kell harcolnia. Amiben van is valami, szó se róla, hisz tudjuk, hogy az elkapó nem a legegyszerűbben kezelhető játékos. Azonban ezzel egyértelműen rosszabbul járt a gárda, mivel így már nem kontrollálják Diggs játékjogát a következő három évre, amikor csak 18-19 milliókat keresett volna.

Így azért kevésbé néz ki jól a trade a Texans szemszögéből.

Szintén Diggsszel kapcsolatos infó, hogy az elkapó az 1-es mezben fog játszani, amit nagyjából 100 ezer dollárért vett meg a safety Jimmie Wardtól, ugyanis a játékosnak ki kellett fizetnie a már elkészített, eladásra váró mezek értékét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!