Connect with us

Hír

Az elmúlt napok kisebb igazolásai

A Chiefs visszaigazolta a korábbi első körös futóját, Clyde Edwards-Helaire-t. A 25 éves támadó újoncként nagyot ment, 13 meccsen 803 yardot és négy TD-t szerzett a földön, valamint 36 elkapásból 297 yard és egy TD került a neve mellé. Ezt a teljesítményt később még csak megközelíteni sem tudta, 2022-ben pedig elveszítette a kezdő posztot Isiah Packecóval szemben, de a rotációban elfér.

Mélyíti az elkapósorát a Seahawks, ugyanis leigazolta Laviska Shenaultot. A 25 éves játékos 2020-ban a Jaguars második köröse volt, de már két év után elcserélték a Panthershöz, illetve a legjobb évében is csak 619 yarddal zárta az alapszakaszt. Negyedik számúként vagy visszahordóként lehet majd némi haszna.


Eddie Goldman visszatért a visszavonulásból és aláírt a Falconshoz. A 2022-ben visszavonult védőfalember a Bears második köröse volt 2015-ben. 2018-ban kapott egy 4 éves, 42 millió dolláros szerződést, amit egy elit szezonnal hálált meg, azt követően viszont semmit nem mutatott a rengeteg sérülés miatt. Eddigi karrierje alatt 81 lejátszott mérkőzést, 175 tackle-t, 13 sackt és egy összeszedett fumble-t tudott felmutatni..


A Dolphins 1 évre visszaigazolta a támadófalember Kendall Lammt. Nem egy különösebben jó játékos, de csereként magas szintet képvisel és több poszton is bevethető, az elmúlt két idényben nyolc meccsen is kezdett a csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!