Connect with us

Hír

BREAKING: Stefon Diggs a Texansé!

A semmiből robbant a bombahír, hogy a Buffalo Bills elcseréli a sztárelkapó Stefon Diggst a Houston Texanshoz – számolt be Adam Schefter. Az ellenérték egy 2025-ös második körös pick (amit a Vikingstól kaptak), azonban a Texans még vissza is kap egy 5. kört 2025-ben és egy 6. kört a 2024-es drafton.

A Bills nagyon el akarta cserélni a jelek szerint Diggst, hiszen így többet fog foglalni a sapkából halott pénz formában ($27,8 millió helyett $31 millió), mintha a csapatuk része lenne. Persze jövő évi kifizetéseket és cap space-t spórolnak ($18,5 millió lett volna az idei alapfizetése), de így is ritka az ilyen lépés. Diggs játéka és használata a szezon második felében eléggé visszaesett, és már 30 éves, ami felett az elkapók már ritkán teljesítenek kiválóan, így úgy gondolhatták, hogy jó lehet ez az ellenérték. Mindenesetre ez még inkább ráerősít az egész holtszezonra, ami azt mutatta, hogy egy új korszakba lépnek. Ugyanakkor az elkapósor Khalil Shakirral, Curtis Samuellel és Mack Hollinsszal nem néz ki jól, az első körüket elég jó eséllyel WR-re fogják idén költeni.

Bele az új korszakba – Bills FA-értékelő

A Texans részéről is érthető a dolog, újonc szerződéses, már most top10-es irányítóval lehet költekezni bőven, Diggs pedig rövid távon még bőven segítheti a csapatot. Ráadásul itt nem is kell igazi első számúnak lennie, hiszen Nico Collins kiválóan teljesített tavaly és igazi X elkapó stílussal rendelkezik, plusz Tank Dell is nagyon jól játszott újoncként. Houstonban komolyan gondolják a dolgokat, a csoportgyőzelmet és akár a rájátszásban is pár kört.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!