Connect with us

Hír

Az idei draft előtt nem kap büntetést a Falcons és az Eagles tampering miatt

Az utóbbi napokban volt arról szó, hogy a Falcons akár komolyabb büntetést is kaphat azért, amiért a legális idősáv előtt egyeztettek Kirk Cousinsszal. Most azonban Adam Schefter arról számolt be, hogy a csütörtöki draft előtt már nem fogja tudni befejezni az NFL a nyomozását, így az idei drafton nem számíthat pickelvételre a Falcons. Ahogy egyébként az Eagles sem – náluk Saquon Barkley megszerzése kapcsán merültek fel ilyen aggályok.

Azért érdekes ez az egész, mert konkrétan minden csapat megszegi a szabályokat, és ezzel nyilván az NFL-nél is tisztában vannak. A különbség annyi, hogy Cousins és Barkley kapcsán valaki (Cousins esetében ő maga, Barkley-nak pedig egy hozzátartozója) elszólta magát és a média előtt beszélt arról, hogy volt kontakt a játékosok és új csapatuk közt a tampering időszakot megelőzően.

Mindenesetre a két csapat annak örülhet, hogy még folyamatban van a nyomozás és nem kapnak büntetést az idei drafton, amire már véglegesítve vannak a terveik. Egy esetleges jövő évi büntetéssel meg majd foglalkoznak akkor, amikor megtörténik. Azt mindenesetre érdekes lesz figyelni, hogy milyen megrovásban részesülnek.

Click to comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!