Connect with us

Hír

QB-pletykák a draft előtt egy nappal

Már csak egyet kell aludni és kezdődik a 2024-es NFL draft, vagyis most mindenki úgy próbál hazudni ködösíteni, ahogy nem szégyell. Most összeszedtük a legfrissebb pletykákat az irányítók körül.

6 csere, amiket látni szeretnénk az idei drafton

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Commanders Jayden Danielst fogja választani. Még mindig lehet ez egy nagy ködösítés, de megint ráerősítettek többen is, hogy ő lehet a fővárosiak választottja.

Ha tényleg így lesz, akkor a Patriots hatalmas ajánlatokat kaphat az 1/3-ért, ugyanis állítólag a Vikings és a Giants is nagyon akarja Drake Maye-t. Azt gondolnánk, hogy a Patriots majd simán kiviszi inkább, de felröppentek olyan pletykák is, hogy lehet inkább JJ McCarthyt szeretnék.

A Giantsnél állítólag csak Maye-t akarják, McCarthy iránt nem érdeklődnek. Őt viszont a Vikings mellett a Broncos is nagyon szeretné megszerezni.

Az is bejön a képletbe, hogy ha simán kimegy Daniels és Maye a Commandershez és a Patriotshoz, és a Giants nem szereti McCarthyt, akkor a Vikingsnak (és a Broncosnak) nem kell felcserélnie a top5-be, hanem kivárhatnak kicsit és elég lehet mondjuk 1/8-ra felmenniük.

Nagyon érdekesnek ígérkezik tehát ez a QB-keringő.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2024-04-24 06:55

Maye biztos nem egy első évben robbantó játékos, még sokat kell fejlődnie, de hatalmas potenciállal bír szerintem. JJ megbízható játékos magas padlóval, de szerintem nem túl magas plafonnal, csak a nagy irányító éhség miatt van ekkora felhajtás körülötte, simán első kör vége, 2. eleje lenne valójában a helye. Akkor már inkább Penix és pár jó elkapó és falember. Ha nem húzzák Maye-t (ezt nem gondolnám), vagy még inkább nem marad benn, nem bánnék egy le cserét, lehetőleg hökkentő értéken.

Judit Tancos
Judit Tancos
Reply to  csak ezt ne
2024-04-24 13:15

Szia, gondolom Pats szemszögből írtad, amit írtál. Mi nálad a hökkentő érték? Mennyiért nem húznád Maye-t vagy Daniels-t? Három Viking elsőkörös elég? Én speciel nem ragaszkodom amúgy sem az irányító drafthoz, de 1/3-ra ilyen QB osztály mellett, sajnálnék Alt-ra vagy valamelyik top Wr-re való húzást, noha kellene mind a kettő pozícióra top játékos.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Judit Tancos
2024-04-25 05:39

Már írtam korábban Maye esetén Vikingstól JJ + 2 első kör (esetleg mindkettő idénre) ez így tetszene.

Judit Tancos
Judit Tancos
Reply to  csak ezt ne
2024-04-25 09:52

Mondjuk ez már szerintem irreális, de ha ez bejönne, mennék is a két első körrel vissza a Chargers helyére Alt-ért.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x