Connect with us

Hír

QB-pletykák a draft előtt egy nappal

Már csak egyet kell aludni és kezdődik a 2024-es NFL draft, vagyis most mindenki úgy próbál hazudni ködösíteni, ahogy nem szégyell. Most összeszedtük a legfrissebb pletykákat az irányítók körül.

6 csere, amiket látni szeretnénk az idei drafton

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Commanders Jayden Danielst fogja választani. Még mindig lehet ez egy nagy ködösítés, de megint ráerősítettek többen is, hogy ő lehet a fővárosiak választottja.

Ha tényleg így lesz, akkor a Patriots hatalmas ajánlatokat kaphat az 1/3-ért, ugyanis állítólag a Vikings és a Giants is nagyon akarja Drake Maye-t. Azt gondolnánk, hogy a Patriots majd simán kiviszi inkább, de felröppentek olyan pletykák is, hogy lehet inkább JJ McCarthyt szeretnék.

A Giantsnél állítólag csak Maye-t akarják, McCarthy iránt nem érdeklődnek. Őt viszont a Vikings mellett a Broncos is nagyon szeretné megszerezni.

Az is bejön a képletbe, hogy ha simán kimegy Daniels és Maye a Commandershez és a Patriotshoz, és a Giants nem szereti McCarthyt, akkor a Vikingsnak (és a Broncosnak) nem kell felcserélnie a top5-be, hanem kivárhatnak kicsit és elég lehet mondjuk 1/8-ra felmenniük.

Nagyon érdekesnek ígérkezik tehát ez a QB-keringő.

4 Comments

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!